Pogosta Vprašanja

? Ali folija zaščiti napravo?

Vse ReCover folije so narejene iz najboljših materialov in so izjemno čvrste, zato ščitijo elektronske naprave pred praskami ter sledmi uporabe in jih tako ohranjajo v odličnem prvotnem stanu. Vseeno pa elektronskih naprav folije ne ščitijo pred močnejšimi udarci in padci, saj so narejene iz tankih materialov.

? Kako prilepim folijo?

Vse ReCover folije so izjemno enostavne za namestitev in oblikovane tako, da se natančno prilegajo izbrani napravi.

Pred nameščanjem folije, napravo predhodno očisti, nato pa pazljivo odlepi folijo z njene podlage in jo namesti na tvojo napravo. Začni pri enem od robov in folijo poravnaj do ostalih robov naprave. Ko je folija nameščena prvo minuto lepilo še ne deluje povsem in dopušča, da folijo odstranite in ponovno namestite.

? Kako odstranim folijo?

Folije ReCover enostavno odstranimo iz naprave. Če so z odstranitvijo kakršnekoli težave, si pomagajte z rahlo toplotno obdelavo (na primer sončna svetloba ali sušilec za lase), ki bo pomagala pri odstranitvi folije.

Folija ob odstranitvi ne pušča nikakršnih sledi.

? Ali lahko folijo uporabim večkrat?

ReCover folije so izredno močne, vendar pa se ob odstranitvi zmanjša učinek lepila in folija se raztegne, zato jo je skoraj nemogoče ponovno uporabiti.

? Ali dobim ob nakupu folije tudi ujemajoče ozadje za napravo?

Pri nakupu folije za telefon ali tablico pošljemo tudi ujemajoče ozadje, tako da se dizajn nadaljuje čez celotno spredjo stran vaše naprave.

Pri prenosnikih, pa si lahko izbrani dizajn namestiš za ozadje kar sam/a.

? Iz česa so narejene folije?

ReCover folije so narejene iz najboljših visokokakovostnih materialov in so UV odporne, saj jih potiskamo z eko solventnimi barvami. Zaradi odličnih materialov se pri namestitvi uporabnik izogne nadležnim zračnim mehurčkom in ostankom lepila ob odstranitvi. Tovrstne folije se uporablja tudi za polepitev avtomobilov in so primerne za zunanjo uporabo.

Čeprav so vse folije zelo tanke, so izjemno trpežne in obstojne.

? Ali ovitek ščiti telefon pred padci in udarci?

Da, vsi ReCover ovitki so narejeni iz izjemno močnih in trpežnih materialov, ki ščitijo hrbtni in stranki del ter s tem varujejo telefon pred nepričakovanimi padci in udarci.

? Kaj je razlika med mat in sijaj obdelavo ovitka?

Mat obdelava ima nesijoč, satenast in unikaten videz. Prstni odtisi in madeži pa se izgubijo v površini ovitka.

Sijaj obdelava ima svetleč videz s katerim barve na klip ovitku še bolj izstopajo.

 

? Ali je potisk na ovitku obstojen?

ReCover ovitki so narejeni iz izredno kvalitetnih materialov. Potisk ovitka je toplotno obdelan, zato je izredno obstojen in odporen na praske.

? Ali je ovitek potiskan tudi po robovih?

Seveda, tako klip kot prozoren ovitek sta potiskana tudi po robovih.

? Kako hitro dobim naročen izdelek?

Ker je vsak izdelek unikaten in narejen po željah kupca, ga lahko izdelamo šele po prejetem naročilu. Pošiljko lahko pričakuješ v roku 3-5 delovnih dni.

Prikaz namestitve folije.

Prikaz odstranitve folije.

Primerjava mat in sijaj klip ovitka.

Primerjava ReCover ovitkov z drugimi.